2011. okt. 20.

Játék a fénnyel - Game with the light

Az utóbbi pár hétben alig készítettem újabb ékszereket, továbbra is igyekszem magamból és az elég egyszerű gépemből a maximumot kihozni, így újra és újra fotózom a régieket. Egyrészt ez belső igényem is, hogy egyre jobban be tudjam mutatni a munkáimat, másrészről szerencsére kényszerít az is - és így nem hagy eltunyulni engem-, hogy amely fotó pl. a Meskán megfelel, az az Etsyn igen kevés. Nem elég az ékszert szépen bemutatni, egy életérzést is át kell adni. Az Etsyn pl. drótékszerből többszázezer van... így a sok kellemesen megkomponált kép mellé beteszek pár szenvedélyesebbet, meghökkentőt is.

Lassú, de azért izgalmas munka ez is! Most fittyet hánytam a tegyél szűrőt a tárgy elé, mögé pedig valami fehéret derítőként alapelvre és egyenesen a napra tettem ezeket a gyönyörű köveket...

Egyedül az élességgel nem tudok mit kezdeni. Karcos is már a lencse, meg a gépem remek a családi albumhoz, sok mindent tud, de ehhez az ékszerfotózáshoz kell majd egy másik. Úgy is réges-régi álmom ez már!

... mert nem csak kézművesek vagyunk, hanem egyszerre menedzserek, fotósok, anyagbeszerzők, csomagszállítók, webdesignerek, könyvelők és ki tudja mik. Nem bánom, lassan talán beletanulok ezekbe a szakmákba is! :-) Már amennyire szükséges a boldoguláshoz! ;-)





Természetesen a fényképek ihlették meg ezt a kincstárat is!

'The inner flame' by VeraNasfa

Enjoy!


Amber Copper Wire-W...
$23.00

Wire Tree Of Life A...
$339.00

outdoor candle hold...
$40.00

Copper moonstone an...
$29.00

Vintage Photo Frame...
$6.80

Passionate. Shabby ...
$4.00

Round brown ring, f...
$16.50

Mosaic candle holde...
$30.00

Red Orange and Rust...
$29.00

Hyphae Lamp
$600.00

Unique Wedding Favo...
$6.75

Honey Straws
$2.22

Horses, black and w...
$38.00

Cubic Zirconia Hya...
$7.00

Fine art photograph...
$8.00

Fantasy pendant c...
$20.00

Treasury tool by Red Row Studio.

3 megjegyzés:

  1. Bár a második képnél látszik a legkevesebb az ékszerből, de mégis, mint beállítás az tetszik a legjobban! Bár az elsőnél sem kutya, ahogy átcsillana fény rajta:) Nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  2. Tetszik, ahogy átsüt rajtuk a fény! Én is most fotózom újra a régi ékszereimet, rájuk fér! És milyen igazad van..nagyon komplex, amit mi csinálunk.. logótervezéstől a marketing menedzserig :)

    VálaszTörlés