2010. júl. 25.

Díjat kaptam


Sesame, köszönöm! :-)

7 dolog rólam, nem feltétlenül a legfontosabbak! ;-) Meg picit bonyolítom, mivel most nyár van, így e témakör köré gyűjtöm őket!


1, Nyár, én... Igen, ebben az évszakban születtem, meg a csipetcsapatom is.

2, Nyár, én... táborok: Mázlista vagyok, országszerte rengeteg jó táborban vehettem részt, melyeken sok-sok barátot, tapasztalatot, élményt szerezhettem. A kenus vándortáborok a legjobbak közé tartoznak!

3, Nyár, én... utazás: szeretek külföldre menni, megismerni más embereket, kultúrákat, de mégis... gyermekeimmel első sorban kicsi, de gyönyörű országunkat szeretném bejárni, akár kitágítva a régi határainkig, mert ott is csuda dolgokat látni!

4, Nyár, én... dinnye: Ez egy remek ötlet volt az Égiektől! Poroztam is nyári munkában talán valahol a Csepel szigeten a Kertészeti Egyetem kísérleti telepén. Vicces volt méhecskét játszani, de aztán pár héttel később megkóstolhattuk az eredményt! Azt a rengeteg fajta dinnyét!

5, Nyár, én... Sziget Fesztivál: Az első jegyet legidősebb bátyámtól (Gergely) kaptam a szülinapomra ajándékként 1993-ban. Ereklyeként őrzöm az azon vett Diákszigetes pólómat. Utána még pár évig látogató voltam, majd 7 évig dolgoztam ott egy remek csapatban. Szakdolgozataimat az ottani tapasztalataimról írtam. most meg jókat vigyorgok a FB-on a régi harcostársak agymenésein! Azokat olvasva mintha megállt volna az idő, hozza mindenki a régi formáját! :-D

6, Nyár, én... szabadság: 4 év után 1 hétig "szabin" leszek. Holnaptól már mindhármam a nagyszülők kényeztetését élvezi Balatonon. Vártam is mert végre, ha úgy tartja kedvem, egyeztetés és/vagy ikerkocsi nélkül járkálhatok a városban, kialudhatom magam, meg szabadon garázdálkodhatok a drótjaim, gyöngyeim között (a lakásbővítés technikai okok miatt halasztódik), de azért nagyon furcsa lesz nélkülük! Annyira hozzám nőttek, hogy még el sem indultak, de már most hiányoznak!

7, Nyár, én... ékszer: Már fejben elkészítettem! :-)


Akiknek átadom (nem tudom, kaptatok-e már korábban):
Kobema
Gesztler
Prying
Inky
CsJ
Erika (minden, ami varrással kapcsolatos)
Szigami

7 megjegyzés:

  1. Jó volt olvasni! :) Én is nagy táborozós vagyok, de leginkább a Balaton, Börzsöny és É Mo.- ra korlátozódtam :)Szegeden, meg Pécsett még sose jártam, sőt a közelükben sem! (jó lenne egyszer bepótolni ezt a hiányosságot! :) )

    VálaszTörlés
  2. Ohh, köszönöm, hogy a 7 kiválasztott között vagyok.
    Nem gondoltam volna rólad, h a sziget fesztiválokon is részt vettél valamikor.
    Az a kérdésem,hogy ezt a blogomba, hogy csináljam? Bejegyzésként beszúrom a képet és írom magamról a dolgokat simán?

    Sesame: jót röhögtem a kádban főtt virslikről :-D

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok!:-) A görögdinnye pedig valóban egy akkora találmány, én egyszerűen függő vagyok tőle!:-)

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok! :-)
    Inky: Pontosan, ahogy írod!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Vera, nagyon köszönöm!
    Igazán meglepetésszerűen ért, jól esett, hogy rám is gondoltál.
    Üdv, igyekszem majd mielőbb összeszedni a gondolataim!
    Bea

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a díjat! És rád is vár valami nálam!

    VálaszTörlés
  7. CsJ: Köszönöm! Nemsokára megírom! :-)

    VálaszTörlés