2010. júl. 12.

Szemezgető a Meskáról - 2.

A Meska nyitólapjára bárki, aki oda regisztrált összeállíthatja valami téma szerint termékeit. Jó érzéssel tölt el, ha az enyéim közül is találok ott valamit!

Már bekerült oda a Gyöngyök és Buborékok karkötőm, a Piros romantika láncom, a barna gyöngyökkel díszített madár medálom, a nemrég készített lilás fülbevalóm, a zöld Miracle gyöngyös fülim többször is, a Gyöngyvirág fülbevalóm... ezek jutnak most eszembe. Az imént viszont, ahogy megnyitottam az oldalt, a kalocsai szettem lánca köszöntött, ami különösen nagy öröm számomra!

A vicces része meg az, hogy hasonló szemezgetőt már állítottam össze. Már csak 1-2 kép hiányzott hozzá, amikor valamit félrenyomtam, így elszállt a majdnem 2 órás munkám, azóta sem kezdtem hozzá újra, de most megtette más. :-)

2 megjegyzés:

  1. Én valódi gyermeki örömmel örülök neki, ha szemezgetőbe kerülök :)Megtisztelő, és megható, ha valaki úgy véli, a főoldalon a helyem :) Elég rég csináltam szemezgetőt, és én is sokáig elszöszölök vele.. Meg a meska-rostán is át kell mennie, szóval koránt sem egyszerű feladat :)

    VálaszTörlés
  2. Láttam, hogy szántál időt rá, és ráadásul egy lilás szemezgetőbe beválasztottad a Lila elegancia láncomat! Köszönöm! :-)

    VálaszTörlés