2012. febr. 27.

Ágyban párnák között...

Igencsak meguntam, hogy itt görnyedek naphosszat az asztalom felett, mert ugye itt az ékszerkészítés, de néha közben rápillantok a gépre is, FB, Etsy, alkotó csapatok itt és ott, blog (bár ez lett a mostohagyerekem...), promóciózás, magyar csapatra odafigyelés, meg a treasurykra klikkelgetés az Etsyn... Tehát, remek ez az IKEA szék, amit még a tesóimtól kaptam réges-régen, de tegnap inkább a pihe-puha ágyba vackoltam be magam, egy gyűrűt igazán el tudok készíteni ott is! Hiába ragadtak le már a szemeim (esténként iszonyat jókat alszom a gép előtt, két klikkelés között, merthogy az amerikaiak akkor zizegnek, így nekünk érdemes néha akkor aktívkodunk...), de ez az ötlet annyira bennem volt, hogy nem akartam vele máig várni, inkább elkészítettem az ágyban. Aztán villany lekapcs, beájulás.

Hmmm... a küllemét még szokom, viszont szerinted milyen lett?


Az alapötletet Petra szettje adta, amikor is eljött a workshopomra és magával hozott pár igen szép jade briolettet, hogy ő abból gyűrűt és medált szeretne. A gyűrű alapot ő készítette el, nagyon szépen, precízen, türelmesen tekergette össze a vékony szállal a két rakoncátlan vastagabbat! A követ végül én tettem rá és még egy nagyon egyszerű, de mutatós medálformát kért hozzá. Íme a végeredmény! :-) 
Amikor tegnap este a gyöngyösdobozaimban kotorásztam briolettek után, hogy újra elkövessek valamilyen hasonlót, a fenti szép színes cseh gyöngyök akadtak a kezembe, s felötlött bennem a kérdés, miért csak egyet tennék most a gyűrűbe, miért ne egyszerre hármat?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése