2011. jún. 1.

A Tenger regéje drótékszer szett

Mese-mese-meskete...

Az elmúlt hónapokban kétszer volt olyan találkozóm a barátnőimmel, meg azok ismerőseivel valamelyikünknek a lakásában, hogy nem csak egyszerűen összejöttünk és jót beszélgettünk, nagyot ettünk (ittunk - zárójelben, mert én meg az alkohol...), hanem mindenki vitt egy-egy nagy zsák ruhát. Olyat, ami jó állapotú, csak... már évek óta elárvulva ott lifeg és porosodik a szekrényben, másnak meg talán épp jó lenne. Igazán remek csereberéket -hívhatjuk háziturinak- csaptunk! A maradék ruhák pedig valamelyik segélyszervezetnek mentek.
Nagyokat vigyorogtunk egymáson, mikor valaki a legkülönfélébb, egymáshoz nem illő, de ott talált cuccokban jelent meg. Ugyanakkor egy ilyen alkalomban különösen jó az is, hogy mivel tengernyi időnk van, felpróbálunk olyanokat is, amiket az üzletekben messze elkerülünk, felkiáltván, hogy az úgy sem állna jól rajtam, minek pazaroljam rá az időt! 
Így került birtokomba egy tangó táncos hölgy gyönyörű fekete ruhája, amilyenhez hasonlóra eddig csak áhítoztam, de még csak felpróbálni sem volt merszem. Ígértem neki egy drótékszert, ő rendelt mellé két másikat, így készült el a Tenger regéje kollekció.


Ui.: Egy másik alaklommal egy (mű?)szőrme bolerót próbáltam fel poénból, rajtam maradt... ezt sem gondoltam volna... Lányok, vigyázat, igen veszélyesek az ilyen akciók! :-D

5 megjegyzés:

  1. Micsoda buli lehetett!!!!! :D
    Nagyon szép lett a szett, de inkább az óceán szíve jut eszembe róla!

    VálaszTörlés
  2. Ez a szett varázslatos, legalábbis engem elvarázsolt:-)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű szett, én már hallom is hozzá a hullámok morajlását! :)
    A ruhacserés-barátnős délutánt pedig nagyon jó programnak tartom!

    VálaszTörlés
  4. Ez jó :) fő a bátorság:) A szett hmű CSODÁS:)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy tetszik nektek!

    Móni, annyira jó neveket adtok az ékeimnek! Szuper ez a Tenger szíve név is!

    S hajrá, menjetek csak, szervezzetek ilyen találkozókat! Igazi feltöltődés némi praktikummal társítva! Szeretek nagyon a családommal lenni, de jó néha kiszakadni pár órára!

    VálaszTörlés