2010. okt. 10.

Földünk szett


Volt egy pár teljesen új fülbevalóm muránói (stílusú -mert nem vagyok biztos az eredetiségében) üvegből készítve. Fülbevalóként sose viselném, így inkább új életre keltettem őket!

A zománcozott vörösréz dróthoz még a muránói üveg mellett cseh üveggyöngyöt és fóliás gyöngyöt használtam ehhez a drótékszer szetthez.

3 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádom a muranoi üveg holmikat, legyen az ékszer vagy dísztárgy, de eddig egyetlen medálom van, amiben 99,9%-ig biztos vagyok, hogy tényleg valódi.
    Nagyon tetszik ez a szett...

    VálaszTörlés
  2. Szép lett! Velem is megesett már,hogy bolti ékszert,ami nem tetszett szétszedtem, mert gyönyörű gyöngyök, egyebek voltak rajta,és csináltam belőle valami szépet :)

    VálaszTörlés
  3. Daffodil: Köszönöm! A múlt héten bűnöztem egy kicsit a Gyöngyház nagyker üzletében. Egyszerűen nem tudtam otthagyni egy újabb muranoit...

    Sesame: Szerintem remek ötlet régiből valami újat készíteni! Én néha az Hága angol használtruha üzletekben lelek egy-egy kincsre. Van, amelyiken még a címke is rajta van, hibátlan, szép gyöngyökkel van tele. Még nem jutottam hozzá, hogy alkossak valamit belőlük, de miért ne tehetnénk? :-)

    VálaszTörlés