2010. máj. 16.

Magyar Kézművesek Boltja



A csütörtöki megnyitó remekül sikerült!

Sok meghívott vendég látogatott el a kávézóba és vásárolt is a kitett művekből. Ami még nagyszerű volt, s nekem külön élmény, hogy találkoztam a többi alkotóval is. Személy szerint jót mulattam azon, ahogy innen-onnan hallottam: "Hogy ez mennyi munka lehet, milyen aprólékosan van kidolgozva! Mennyi türelmed van!". Pedig mindannyian így dolgozunk, csak kinek mihez van türelme, kreativitása.

Mimózával és Csilivel beszélgettem hosszabban, és sok-sok ötletet adtak, hogyan lendíthetem fel a kis vállalkozásomat. Ezért külön köszönet nektek!
Amúgy az eddigi tapasztalatom az, hogy a kézművesek igen segítőkészek, szívesen osztják meg a tapasztalataikat, tudásukat másokkal, ami jó érzéssel tölt el.

No, de vissza a megnyitóhoz! Már csak címszavakban, de igyekszem a hangulatot visszaadni:
Barátságos, otthonos hely, színek, kulturált környezet, igényes, vidám emberek, kedves kiszolgálók. Zongora és hozzá egy zongorista, ami remek ötlet volt! Finom szendvicsek, limonádé, a karamellás kávé olyan, amilyennek lennie kell...

... és persze temérdek kincs! Érdemes őket hazavinni!

3 megjegyzés:

  1. Szépek az ékszereid ! Feltettelek a blogtalálkozó listájára :)) Elemózsia ügyben majd még írok, ha eljutottam odáig a szervezésben, és előre is köszi a felajánlást !

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, fantasztikus élmény lehetett!:-))) Olyan jó érzés, hogy van igény a kézműves munkákra!!!!!!!:-))))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Bízom, hogy sokak által kedvelt hely lesz!

    VálaszTörlés